mer om Familie, Skole og ReiseJeg var så heldig at jeg allerede i februar fikk vite vertsfamilien min, landet og skolen jeg skulle gå på. Det var så utrolig spennende å få vite dette! Noe av det første jeg gjorde var å sette meg ned å skrive en lang mail til vertsfamilien min, hvor jeg skrev litt om meg selv, hva jeg liker å gjøre og hvilke tanker jeg har om Texas. Men Texas er jo en stor stat, så hvor skal jeg? Jeg skal til en liten plass utenfor byen Denton, TX som heter Little ELM, jeg skal da også gå på Little ELM High School. 
Selv om jeg har "holdt på" med dette styret med utveksling siden november i fjor, er jeg fortsatt ikke ferdig. Akkurat nå holder jeg på å tar en 3-dosers vaksine for Hepatitt B, har nettopp søkt om permisjon for andreåret og 25. april skal jeg på avreisemøte med EF.


Her er den søte gata jeg skal bo i, min gate heter Day Star Dr. ♥ Kommer til å bli mange flere og bedre bilder av huset og gaten når jeg kommer meg dit og får ordentlige bilder som ikke er tatt fra Google. 


Little ELM High School! 

Det blir jo helt annerledes med det amerikanske skolesystemet, så det blir jo veldig spennende og noe jeg må venne meg til. Jeg må i tillegg lage en avtale med norsklæreren min her hjemme i Norge, slik at jeg fortsatt kan gjøre norsk mens jeg er i USA. Litt kjipt, men jeg må vell ha vurdering i Norsk også. Jeg har snakket med ei jente som er på utveksling på denne skolen nå, og hun har forberedt meg på mye. Det vil ikke være så alt for lett å skaffe seg venner på denne skolen, men om jeg melder meg inn i en klubb så er det lettere å skaffe seg venner der. Jeg har tenkt til å melde meg inn i en dansegruppe eller på cheerleading. Hun sier også at kantinematen på skolen er det mest usunne og fæle maten EVER! Så jeg må nok forberede meg på å lage min egen matpakke og slikt. Jeg har også blitt fortalt at det er mange på skolen som kommer fra Mexico, så jeg her tydeligvis heldig at jeg kan litt spansk. 

Jeg, slik som alle andre som skal på utveksling, er sykt spent på å få vite avreisedato. Siden at da er det jo så mye enklere å planlegge hvordan sommeren min skal være, jeg kan liksom ikke avtale noe som har med sommerferien å gjøre akkurat nå. I går fikk jeg høre noe nytt, jeg snakket med en person som skal til samme område som meg på utveksling, og hun sa at det sto mellom to forskjellige avreisedatoer, 22.juli eller 5.august, så om dette er helt rett så håper jeg på å få dra 5.august. Da får jeg tid til å møte slekten min en siste gang før jeg drar. Jeg skal nå på avreisemøte 25.april, så jeg får sikkert vite litt mer om reisen min da. 

Da har jeg for øyeblikket ikke noe mer å skrive om, så vi blogges ♥
-Anny 


 

Én kommentar

viktoria

06.04.2015 kl.12:34

kos deg masse videre <3

Skriv en ny KOMMENTAR

Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits