hits

MINE TANKERHeii♥
Jeg har jo selvfølgelig mange tanker rundt utvekslingsåret mitt. Jeg skal dra bort fra alt og alle jeg kjenner, i 10 måneder. 
Selvfølgelig er jeg sykt spent! Jeg kan nesten ikke ventemed å dra og til å møte familien min. Er så spent at jeg allerede har søkt opp info om skolen og om områdene rundt der jeg skal bo. Har også snakket masse med vertsfamilien og uvekslingseleven de har hos dem dette skoleåret. Ganske greit å ha noen å snakke med som er til familien og vet en del om skolen og området. Jeg har hørt av henne at kantinematen er den mest ekle og usunneste maten ever! Så det blir spennende, får vel ta med min egen lunsj hjemmefra. Jeg kan nesten ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme til Texas og til å møte vertsfamilien min. Det blir en helt syyyk opplevelse! 

I løpet av tiden etter jeg ble godkjent til å dra til USA, har jeg hatt mine øyeblikk med  tvilende tanker om jeg skal dra eller ikke. Er jeg klar til å dra fra alt jeg har her hjemme; familien min, kjæresten min og alle vennene mine? Kommer jeg til å få meg noen nye venner på den skolen i Texas? og mange andre lignende tanker, men har hver gang har jeg kommet til samme konklusjon. Jeg må dra, det er jo en opplevelse for livet og jeg er kjempeheldig som har denne muligheten.
Etter jeg fikk vertsfamilie og en skole å gå på, ble alt så mye mer virkelig og alle tankene mine forandret seg. Jeg har ikke lendet noen ttvilende tanker om jeg skal reise eller ikke, nå tenker jeg bare på den gangen jeg skal ta mitt siste farvell med alle jeg kjenner før jeg drar. kommertil å bli helt forferdelig å si et siste hade til alle sammen; kjæresten min, familien og vennene mine.. Blir sikkert ganske trist den første tiden, men så blir jeg jo vant til det og jeg kommer jo tilbake til alt og alle våren 2016. Jeg vet ikke hvor raskt tiden kommer til å gå for de her hjemme, men for meg kommer jo tiden til å gå sykt fort! Det er jo så mye jeg skal oppleve når jeg er der. Vertsfamilien min skal allerede i september ta med med til Washington DC! og i tillegg til det kommer jeg til å få mange andre fantastiske opplevelser i løpet av de 10 månedene jeg er borte. 

Det er mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt ang utvekslingsåret mitt, kommer ikke på alle tankene jeg har hatt i løpet av denne tiden engang. 

I tillegg til å ha mange tanker i hodet mitt, har jeg også en del sanger som er klistret til hjernen min til enhver tid, så jeg tenkte å dele de. Her er mine 4 favorittsanger for øyeblikket:


Madcon - Don´t Worry 


Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars


Major Lazer & DJ Snake - Lean On


Innertier - Langt igjenÅ Gå

Blogges ♥

2 kommentarer

viktoria

08.04.2015 kl.14:31

ha en fin dag <3

Marianne Sandvik

07.06.2015 kl.22:47

Ja selvølgelig må du dra! :D Det er jo en helt syk mulighet til å oppleve verden og å lære et nytt språk. Jeg tror IKKE du kommer til å angre!

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no