It's official!Hello peepz! 
Da er det offesielt! Jeg har fått avreisedato og er klar til å dra! Reisedatoen min er satt til at jeg ankommer NY 5.august og jeg reiser til Texas, til vertsfamilien min, 8. august. Jeg er helt utrolig spent og ting begynner å bli så alt for virkelig! Kan fortsatt ikke forstå at jeg faktisk skal bo i USA i 10 måneder, bort fra alt og alle jeg kjenner. Da er det bare å starte nedtellingen, og i dag er det bare utrolige 58 dager til jeg ankommer NY ♥  
Tidligere i vår var jeg på avreisemøte med EF hvor vi fikk høre om enkelte regler, hvordan vi skal oppføre oss osv. I tillegg var det ei jente, Jenny fra Molde, som var på utveksling i fjor og snakket med oss om året hennes og hvilke opplevelser hun hadde i løpet av året. Det var så artig å høre på, etter det har jeg bare begynt å glede meg mer og mer! På møtet fikk vi også en egen EF t-skjorte og en bag med noen ting vi får bruk for i.
Det er så mye jeg har lyst til å si og fortelle, men jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på det! Jeg er bare så utrolig spent, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Har en countdown på telefonen min, ser på den hele tiden, kan ikke vente med å dra! 

Blogges
Anny ♥ 

6 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

08.06.2015 kl.16:51

Åh så morro! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Marte

19.06.2015 kl.23:27

Så kult! Ifølge hun som er min RC og IEC skal jeg også reise slik at jeg er i NYC den 5. august, men jeg skal på camp og skal bo i Virginia.

annygk

20.06.2015 kl.10:52

Marte: kult, da reiser vi kanskje sammen!

Oda

10.07.2015 kl.03:07

Hei, jeg vil bare si at bloggen din er utrolig bra, og jeg kommer absolutt til å fortsette og lese. Skal du forresten på campen EF arrangerer, eller på welcome days i NY? Og har du planer om å være med på Discovery toursene?

annygk

10.07.2015 kl.14:27

Oda: hei Oda! Fint å høre at du vil følge bloggen min gjennom året. Jeg skal ikke på Camp men jeg skal på welcome days i NY ?? jeg tenker å være med på Discovery Tour til Hawaii.

Jenny

16.07.2015 kl.01:26

Så utrolig hyggelig å høre at du likte presentasjonen min på avreisemøtet! :) Du kommer til å få et helt fantastisk år siden du er så engasjert og positiv!<3 jeg kommer også til å stikke innom bloggen din å lese litt om hvordan det går! :)

Skriv en ny KOMMENTAR

Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits