hits

The US Embassy
På søndag reiste jeg og mamma til Oslo. Hva skulle vi der tro? Vi skulle til den Amerikanske Ambassaden for å ordne med visa. Men det skulle vi ikke før på mandag morgen, så vi brukte kvelden på å spise mat i det fantastiske været på Aker brygge, hvor jeg bestilte meg spekemattallerken + hvitløksbrød. Fantastisk god mat der! Yummi ♥ Da kvelden var over dro vi tilbake til hotellet for å få en god natts søvn før vi skulle opp igjen kl 7:30 for å spise frokost og komme oss til ambassaden. 

Jeg hadde time hos ambassaden kl9:30  og vi hadde fått vite at det skulle ta rundt 40 minutter. Utenfor ambassaden var det en laang kø med folk som skulle søke om visum, så vi stilte oss i den køen. En time hadde gått og køen hadde rørt seg kanskje 2 meter, var fortsatt mange mange folk forran oss i køen. Så fikk vi vite at vi skulle ha passbilder (som ikke var i passet, sånne som man tar i bildebokser), det hadde ikke jeg ordnet med. Ei kjempekoselig jente som sto bak oss i køen sa at hun visste hvor jeg kunne få tatt de bildene. Siden køen var så lang så tenkte vi at det skulle vi klare å rekke. Mamma sto igjen i køen mens jeg og hun som informerte oss om det, gikk for å ordne med bilder. Da vi kom tilbake hadde mamma kommet seg veldig langt fram i køen. Selv om vi hadde kommet oss langt fram i køen var det fortsatt 45-60 min mer med venting før jeg kom meg inn. Men til slutt kom jeg jo inn i bygget og skulle på intervju, det tok ikke lange tiden. Ble bare spurt noen enkle spørsmål på engelsk om hvor jeg skulle og hvorfor jeg skulle til USA. 

Da det hadde gått 3timer med venting var jeg endelig ferdig på ambassaden. ENDELIG! Har aldri ventet på noe så lenge i hele mitt liv og håper virkelig jeg slipper og gjøre det igjen... Det var fortsatt noen timer til flyet mitt tilbake til Trondheim gikk, så jeg og mamma brukte dagen på shopping i hovedstaden. Det første vi gjorde var å dra innom Joe and the Juice. De har sånn helt seriøst verdens beste juice! ♥ Blogges

♦Anny♦

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no