Welcome days in New YorkLokal tid 5 pm (17:00)

Da har jeg vært tre dager i New York og jeg har lært mye, fått mange nye venner og opplevd nye ting. Det hele startet med avreisen. Jeg og mamma måtte ligge på hotell i Oslo en natt fordi flyet mitt til NY hadde avgang ganske tidlig. Det ble noen tårer på flyplassen når jeg måtte si hadet, men det gikk ganske raskt over, etter det var jeg kun innstilt på å komme meg til gaten og dra til New York. 

Meg på kofferten på hotellrommet, fullstendig reiseklar! 

Etter en mange timers lang reise kom jeg endelig fram til Universitetet vi skulle ligge på i NY. Her fikk jeg en tysk romkamerat som jeg skulle dele rom med i noen dager. Jeg har ikke tenkt å sitte å skrive om hva jeg har gjort punkt for punkt, for jeg vet at det blir ganske kjedelig å lese :P Men for det meste har vi holdt på med gruppearbeid, spist mat og vært på rommene våre. Gjennom disse dagene har jeg fått mange venner fra forskjellige plasser i verden. Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland, Thailand osv. lista er ganske lang over hvor folk kommer fra.

Dagen i dag har vært ganske hektisk men også veldig spennende og gøy. Vi måtte våkne 6 for å spise frokost fordi vi skulle dra til NY kl7... I New York var det så utrolig mange spennende ting å se! Alt var bare så stort og utrolig! Ikke så veldig mye mer å si om idag egentlig, men her er noen bilder fra dagen i NY. Central park

The apple store

Rockefeller plaza

BROADWAY! ♥

The empire state building! 

Grand Central Station! 

Det er noe av det jeg opplevde i dag. Nå gjennstår det bare å pakke, spise middag, EF disco og å legge seg.

-ANNY

2 kommentarer

Frida Marie

07.08.2015 kl.23:24

Sjekk ut bloggen min hvis du liker å pynte deg med armbånd! Jeg har også vært i NY! Det beste som noengang har hendt meg! Så heldig du er:-) du må kose deg masssssse!

Mathilde

09.08.2015 kl.09:49

Herregud det ser helt fantaaaastisk ut!!

Skriv en ny KOMMENTAR

Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits