North Texas State FairLokal tid: 09:22am

Da har jeg vært i Texas i 3 uker og hadde min første skoleuke nå nettopp! Det er så utrolig mange inntrykk og ta inn og det er faktisk (uansett hva du tror) ganske så slitsomt å snakke engelsk og høre på engelsk 24/7, men dette er vel bare en ting å bli vant til tenker jeg. Skolen kan jo være vanskelig nok fra før av, også skal jeg i tillegg lære alt på engelsk. Håper det ikke tar alt for lang tid til jeg blir vant til alt det nye hær. Har hatt noen dager som har vært litt opp og ned, men jeg klarer meg. Jeg har fantastiske folk her som er her for meg uansett hva det er. Jeg kunne ikke vært mer takknemelig for plasseringen jeg fikk og vertsfamilien min, de er bare de beste! 

På lørdag var jeg på møte med andre utvekslingsstudenter og vertsfamiliene deres, med EF. Vi var først på ett "møte" hvor vi snakket om litt generelt, hva vi skal gjøre, hva vi ikke skal gjøre og alt det der. Etter ca en times tid dro de som hadde lyst til North Texas State Fair i Denton. Det var helt utrolig der! Maten, karusellene, rodeoen. Smakte både Corn Dog og Caramel Apple for første gang der! Alltids artig å prøve nye ting. Det er jo det vi er her for! Vi hadde i konklusjon en helt fantastisk dag på lørdag. Fikk også møtt noen av de norske jentene jeg reiste med hit til Texas, var litt greit å få snakket litt norsk igjen. :P 

Senere i uken skal jeg, vertsforeldrene mine og ene jenta deres til Washington DC! Skal være der fra torsdag - mandag, så der blir det knipset en del bilder. Oppdatert skal dere bli vettu. 

-Anny

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits