hits

Weekend in MarylandFra torsdag til søndag tok vertsfamilien min meg med til MARYLAND! Der besøkte vi noen familievenner og hadde en hel dag i Washington DC. På fredag dro vi på sightseeing rundt i området i Baltimore, det var så utrolig mye fint å se!
Alt der var bare helt fantastisk! Her er en bildekollasj fra Baltimore: 

Hvor fint er ikke disse plassene?! OMG! Var så mange plasser og lærte masse om historien til den plassen. Jeg brydde meg tilogmed om å høre på hva de som viste oss rundt fortalte ;-)

Så kom vi hjem igjen til hvor vi bodde mens vi var der for å slappe av og gjøre oss klar til en dag i Washington DC! Vi måtte kjøre i 1,5 time den lørdagen for å komme oss inn til byen, så vi måtte våkne 6:30 på morgenen (!!!!!). Men til slutt kom vi oss fram og var klar for en dag i storbyen. Samme som i Baltimore så var det utrolig mye å se og lære! Masse historie og fantastiske opplevelser! Disse dagene kommer jeg til å huske leeenge for å si det sånn. 

Så mye å oppleve og vi rakk alt på en dag, wow. Gikk ca 3mil til sammen den dagen tror jeg. Det er ganske masse det. Det er fortsatt masse igjen å se i den byen, så jeg skal definetivt tilbake engang. En helt fantastisk by! Så glad for at vertsfamilien min ville ta meg med dit for å oppleve alt dette. 

Slenger med en liten video av alt jeg så og opplevde: 

-Annygk
Har du noen spørsmål om utveksling eller noe sånt? Spør meg i kommentarfeltet, så svarer jeg deg i neste innlegg.

4 kommentarer

Mathilde

10.09.2015 kl.17:57

Wow, ser ut som du har det råbra, er så glad på dine vegne!! Håper du kan legge ut flere videoer, det var sykt gøy å se på :-)) savner deg masseee, klem

annygk

10.09.2015 kl.18:26

Mathilde: jeg legger gjerne ut flere videoer når jeg har tid. Savne dæ å masse! ??

13.09.2015 kl.10:34

Hvordan er forholdet mellom deg og kjæresten nå? Er dere fortsatt sammen og funker det? :)

karigk

14.09.2015 kl.11:26

Så flott!! Opplevelser for livet! :)

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no