hits

De siste ukeneHei! 

Har de siste ukene vært veldig dårlig på å oppdatere bloggen. Har hatt masse å gjøre og mange bilder til dere. Siden forrige gang har jeg vært på fotballkamp, mum-making-party, homecoming og hele denne uken har jeg vært hjemme fra skolen og syk.


Første ting på agendaen var fotballkamp 12. september! nei, ikke amerikansk fotball, vanlig fotball. FC Dallas vs. NYC! Ene vertsmora her jobber for FC Dallas og visste at en av spillerne på NYC, Mix (Mikkel) Diskerud, spilte tidligere på Rosenborg i Norge. Hun hadde snakket med han så vi fikk møte han! Rosenborg er Emilies (en annen utvekslingsstudent fra Norge) favorittlag, jeg heier ikke på de, men de er jo fra Trondheim så det var fortsatt veldig tøft!Emilie og Meg måtte jo ta en selfie sammen i løpet av kvelden!

Emilie hadde på seg en rosenborg T-skjorte og fikk den signert av han! 

Så gikk det en skoleuke til med ingenting spennende, bare skole. Da helgen kom var det første på fredagen Mum-making-PARTY, hos en av vertsmødrene, og alle utvekslingsstudentene (som var jenter) kunne komme om de ville. Om du ikke vet hva en Mum er, så er det en stor tradisjon i Texas til homecoming. Alle jentene har den på seg på skolen siste skoledag i homecoming uka. Det er vanskelig å beskrive hva der er. Men slenger også med ett bilde! 

Jentene i utvekslingsgruppen min med hver sin egen, hjemmelagde mum! Ready and excited for homecoming week! 

Dagen etter dette, lørdag, skulle jeg på overnatting til Emilie. Det startet med en 3 timers tur, ja 3 timer, på WALMART! Vi gikk rundt og bare kikket på alt mulig og kjøpte masse god mat til kvelden. Da vi hadde vært der, møtte vi en annen utvekslingsstudent som bor med Emilie og en kompis av han, til middag før vi dro hjem igjen. Så brukte vi resten av kvelden på Netflix og på å spise cookies, chips og masse annet crap som vi kjøpte på Walmart! Utrolig at vi ikke la på oss 10kg der og da! Natten kom og vi sovnet rundt kl 1-2 tror jeg. Dagen etter dro jeg hjem i 12 tida fordi Emilie skulle også på kjøretime. 

Utover kvelden på søndag begynte jeg å føle meg helt forferdelig og fikk feber. Jeg var syk.. Sikkert etter temperaturforskjellen mellom utendørs og inne, pga alle i amerika blaster Air Condition hele tiden! Dette varte gjennom hele uken her og jeg gikk glipp av homecoming paraden og fotballkampen, veldig synd egentlig... Men heldigvis ble jeg frisk til dansen i går! Så da var det på med sminke, kjole og hele pakka! Før dansen tok vertsforeldrene mine meg ned til et vann for å ta bilder. Tok dessverre ikke noe bilder i det heletatt på homecoming dansen.. Tok et bilde med en utvekslingsstudent fra Finland da, kjempekoselig å møte henne, har ikke møtt henne før i går kveld. 
Hvertfall, her er bildene fra i går:

meg og vertsmor :)

Jeg og den finske utvekslingsstudenten, Elina ♥ Ble litt dårlig kvalitet fordi det ble først sendt gjennom melding, før jeg måtte sende det til meg selv på facebook, og når man sender gjennom facebook så vet alle at kvaliteten på bilder blir dårligere..

Det var alt for denne gang! 
Blogges♥

-Anny

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no