slumber party!Lokal tid 8:30pm 

Hei hei!

I går var jeg hjemme alene, så jeg inviterte Emilie (min gode venn her fra Norge) over på overnatting. Hun kom over tidlig på morgenen så vi hadde hele dagen sammen. Etter å ha vært hjemme og sett en del på Gossip Girl begynte vi å tenke "Hvor langt er det herfra til Walmart??", begge tok fram telefonen og sjekket kartet. Det var ca 5min med bil, så vi fant ut "hhmm, kanskje vi kan ta syklene og sykle en tur til Walmart?". JAA, god ide! Hadde jo ikke akkurat så mye annet å gjøre for å si det sånn. På turen dit fant vi en syykt koselig park som vi fant ut at vi tok oss pause i på tilbakeveien. 

Og ja, det var 19 grader! Ble 21 senere på dagen også! Sommer i desember!  
Vi kjøpte oss is (+ en skje) på Walmart og spiste den i parken på tilbakeveien. Utrolig koselig og en fantastisk ting å bruke dagen på når man har ferie. På hele turen, til/på/fra Walmart brukte vi over 2timer. Tidligere en gang brukte vi to over 3 timen KUN på Walmart... Heh

Noen timer etter vi kom hjem fra sykkelturen vår bestemte vi oss for å bestille vår første pizza fra Domino´s pizza. Og i nederste venstre hjørne på bildet, er det bildet av en sykt tøff ting som Dominos har. Man kan følge med på produksjonen av pizzaen din. Det oppdateres når den er i ovnen, lages og er på vei og alt mulig! Utrolig artig egentlig (eller er det bare vi to som syns det?) og det tok faktisk bare rundt 25min før vi fikk pizzaen fra da vi bestilte den. 

På kvelden etter det hadde blitt mørkt tok jeg med Emilie på en liten rundtur i nabolaget mitt for å se på all julepynten. Her er hvertfall to hus fra gaten min:

Det er serr helt AMAZING i virkeligheten! Man får ikke fram hvor fantastisk det er på bilde, det er bare noe man må se med egne øyne liksom.

Kvelden gikk som normalt og måtte jo til slutt legge oss, fordi vi måtte våkne 5:40am! OMG! Holdt på å dø når jeg måtte komme meg opp av senga så tidlig... Emilie ble hentet ganske tidlig i dag (siden jeg skulle være med vertsmor og være barnevakt og hun hadde ikke tid til å være med oss), så hun ble hentet i 10 tiden mens vi var på et senter nærme hvor hun bor. 

Så ja, det var overnattingen vår. Håper bildene var bra, prøvde mitt beste på å ta en del bilder. Skal ta masse bilder i løpet av jula, skal på første julefest med familien i morgen, så det skal nok bli artig det ja. 

Hva skal du gjøre i julen?
-Anny 

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits