hits

Happy New Year!Lokal tid 10:45am

Tiden går og nå har 2016 ankommet! 2015 har gått såå fort for meg, kan nesten ikke tro det.

Om ett par dager har allerede halve tiden min her i Texas gått! Hvor sykt er ikke det? Jeg kan virkelig ikke tro at jeg allerede har vært hær i 5 måneder! Så da er det bare 5 måneder igjen. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått og tiden kommer til å fly forbi de siste månedene mine her. 
Det føles ut som om det var i går at jeg fikk vite plasseringen og vertsfamilien min av EF, men det skjedde jo faktisk i februar 2015! Jeg husker også at jeg hadde på nedtelling at det var ca 142 dager til jeg skulle dra, og plutselig skulle jeg pakke og komme meg på flyet. Jeg og Emilie snakker fortsatt om dagen vi ankom Texas og først møtte vertsfamiliene våre, det var den skumleste dagen noensinne! Jeg kan ikke huske at jeg har noen gang vært så nervøs som jeg var da. Men etter jeg fikk møtt dem og sagt hei så roet jeg meg raskt ned. 
På nyttårsaften hadde vi bare en rolig dag hjemme. Vi møtte to venner av vertsforeldrene mine på restaurant også ble de med oss hjem etterpå. Vi koste oss masse med snakk, musikk og annet. Fulgte også med på "the ball drop" i Times Square på TVen. Jeg var så starstruck når vi så det, for jeg har jo kun sett på film at andre har sett det på TV liksom. 

Q: Hva gjorde du på nyttårsaften? 
-Anny

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no