hits

3-dagers-helg med masse å gjøre!Hei hei! 

Alt startet på fredag da jeg ble hentet tidlig på skolen for å dra på hotell med vertsforeldrene mine og ungene deres. En av ungene deres har bursdag i dag (mandag), men finn bra tilbud på hotellrom, så vi feiret bursdagen hennes på hotellet på fredagskveld. Utrolig artig å bare gjøre noe sånt etter en skoleuke, hotellet er ikke mer enn sånn 40min unna huset engang! Hotellet var såå pent! OMG! Det var liksom en helt egen verden inne på hotellet, men dessverre, siden jeg ikke tenkte, så tok jeg ingen bilder, kun videoer som jeg lå ut på MyStory på snapchat... Kjipt, men jaja, ikke noe jeg kan gjøre med det. 

Lørdag morgen våknet vi rundt 8 og gikk for å spise frokost på hotellet. Spiste gresk yogurt m/ diverse bær, granola og pecan nøtter. KJEMPEGODT! Får vann i munnen bare jeg tenker på det. Etter frokost tok jeg meg en rask tur innom rommet for å skifte til treningsklær før jeg dro meg selv til treningsrommet. Hadde tenkt å gjøre styrke, men så sa jeg til meg selv "nei, nå skal jeg faktisk jogge her, det har jeg ikke gjort på evigheter!". Jeg kom meg på tredemøllen og løpte ca 4.5km med jevnt tempo uten pauser. Fantastisk start på dagen må jeg bare si. Rundt kl10 ble jeg hentet av v-foreldrene mine (hvorfor ble jeg hentet? Jo, v-foreldrene mine hadde frisørtime kl6:30 på morgenen, men ville la meg sove isteden for å dra meg ut av senga så tidlig). Vi dro å spiste salat før jeg ble kjørt videre til min gode venn, Emilie! Som jeg skulle være med hele resten av helgen.

Emilie skulle spille kamp samme dag, så vi måtte kjøre i 1.5 time for å komme oss dit. Etter 1 time kjøring får vi melding fra Emilie (som satt på bussen med resten av fotballaget) "Hei, ingen har møtt opp, det blir ikke kamp i dag alikavell..." Javell da, da blir det bare å snu å kjøre hjem igjen. Men en ting som var bra med kjøreturen, siden vi skulle kjøre såpass nord så så jeg SNØ (!!!!!!) for første gang her i Texas! Hahah, du kan bare forestille deg hvor excited jeg var av å se snø.
Jaaa.. Jeg vet.. snøen la seg ikke på bakken, det var det for kaldt til. Men uansett, herregud, det snødde!!

Resten av lørdagen brukte vi bare på å slappe av, vi begynte også på NRK sin serie SKAM, har du sett det? Vi var hvertfall helt hekta! Så det helt ferdig på søndag, og kan ikke vente til sesong kommer i slutten av februar! ÆÆÆ!!! Men nok om det, på søndag slappet vi for det meste av og hadde det artig, lagde også norske pannekaker til lunch, yum. Senere på søndags ettermiddag/kveld dro vi på Billy Bob's med EF gruppen vår. Der meldte vi oss på dansetime, spiste mat, fikk omvisning og bare hadde det artig.


hahah, her er hvor man betalte parkering på denne plassen. Skjønte ikke noe jeg...Vente, vente, vente.. Her har jeg og Emilie danset i kanskje 50min og ser fram til å få french fries levert til bordet. Som jeg sa fikk vi også omvisning på Billy Bob's og dens historie. Tydeligvis hundre kjente country artister som har vært der og spilt, men jeg har ikke hørt om en eneste av de. Heheh...Heh..He...

Var backstage, her er STAGE DOOR'en Og om noen intervjuer blir gjort på denne plassen, så blir det tatt foran denne store Billy Bob's plakaten som vi ofc måtte ta bilde foran. 

Tiden gikk og det var tid for å ta natta for oss, så en episode av en Netflix serie da vi kom hjem, så var vi for trøtt til å gjøre noe annet. Så tidlig kveld på oss. Mandag er vel ikke noe spesielt å si om, har bare slappet av, spist mat og kost oss før jeg til slutt måtte begynne å komme meg hjem.

Ser ikke frem til skole i morgen, men har heldigvis kun 4 skoledager i uka her, så er det på nytt helg igjen. Må bare komme meg gjennom 4 laange skoledager først. 

Det var vel alt for denne gang, så blogges vi senere. 
   -Anny

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no