hits

Livestock show!Hei hei! Hola! Hey! Halla!

Her er jeg da igjen med en ny opplevelse som vertsfamilien min tok meg med på denne helgen. Jeg er ganske så sikker på at ingen av dere vet hva et stockshow er, det gjorde ikke jeg heller da jeg fikk høre om det første gang. Heh heh. Men så dro vi faktisk dit etter en 50min kjøretur, tok også med meg min gode venninne fra Oslo, Emilie. Det er så artig, jeg og Emilie gjør så mye sammen og ligger over til hverandre hele tiden.  

Men uansett, stock show er så Texas som det kan bli når du er her. Det er et område i Texas som ser ut som det vi assosierer med Texas, cowboyer, gamle trebygninger etc etc. På stock showet var det masse små "butikker" som solgte masse forskjellige ting, alt fra mat, til sko, til bukser, til traktor og rett og slett alt mulig. Men det største med denne plassen er at hvis du f.eks. har lært opp en ku fra den var en liten kalv og den er lydig og fin, så kan du melde den på en konkurranse. Det er "missekonkurranse for kuer" de går i sirkel, står i ro og gjør forskjellig slikt mens det er dommere som dømmer kuen din. Den kua som vinner, blir auksjonert bort til flere $100.000, og det er mange som bruker denne konkurransen til å betale for college her. For college koster jo sånn $50.000 her! Helt sykt dyrt om du skal gå på en bra skole. 

Så dette er garantert en helt egen opplevelse her i Texas, dette finner du ikke andre plasser liksom.
Her er noen bilder fra plassen og hvile dyr som var der. Plassen var gigantisk! Så umulig å få på med hele plassen uten å ta over 100 bilder. Men er hvertfall noen. Om du ser på kuene nederst til venstre, så kan du se at de blir svimerket, er dette noe vi også gjør i Norge? Har hvertfall ikke sett det, og er ikke akkurat helt for det heller. Men det er bare min mening da. 

Dette var alt for denne gang. Blogges forhåpentligvis snart igjen. 

- Anny 

Én kommentar

Espolin

26.01.2016 kl.20:21

Hei, fin blogg! Om du trenger gratis redigering av bilder er dette en nyoppstartet side, ta en titt :D http://espolin.net

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no