hits

PROM 2K16Hei hei! 

Dette var ment til å komme ut for mange dager siden, men helt siden søndag har jeg vært syk. Endelig føler jeg meg bedre og bestemte meg da for å sette meg ned å skrive dette innlegget. 

Om du følger meg på snapchat eller Instagram har du sikkert fått med deg at forrige lørdag (23.april) var jeg på mitt første (og siste) Amerikanske ball! Dette er noe jeg har sett fram til helt siden skolen startet i august, og plutselig var dagen her. Skal du på ball i Amerika må du planlegge å være opptatt hele dagen. For her er det ikke bare å slenge på seg en kort kjole og danse, her er det ordentlig opplegg hele kvelden. Jeg skal ikke snakke om hele dagen min minutt-for-minutt men jeg kan si såpass at jeg brukte over en time på håret for å krølle, tupere, og alt som kan gjøres med det. Sminken tok ikke mye kortere tid det heller, her skal hele maska på med alt du kan tenke deg. 

Etter alt styret med å gjøre seg klar var det på tide å dra ut og ta bilder! Da dro jeg ut med to venninner og møtte vertsforeldrene mine som skulle ta bildene. Er så heldig at jeg har en vertsfar som er kjempeflink med å ta bilder!! han var også den som tok homecoming bildene mine tilbake i september var det vel. Uff som tiden flyr forbi, er jo bare rundt en måned til jeg drar hjem også! Men nå skal jeg ikke komme alt for mye innpå det, for det er ikke det det handler om nå.
fra venstre har vi meg, Kady og Haley. Tre jenter klare for fest! 

Etter vi tok bildene var det på tide å komme seg til prom lokalet. Det var i Dallas, så måtte kjøre i rundt 3 kvarter for å komme oss dit. Men kvelden var så verdt det. Kom inn til drinker (null alkohol for de som lurte), sjokolade fontene, makroner, musikk, poker og fullt opplegg! Kan rett og slett si at det var en av de beste kveldene i livet mitt og kommer for alltid til å huske det. For de som kjenner meg, og lurer, så vant jeg hele greia i poker! 

Noen bilder av lokalet før solen gikk helt ned. Kjempefint ordnet om jeg får si det selv! Skulle ønske ballene hjemme i Norge var like bra gjennomførte som de er her.

ME AND MY GUURRLL ABI! Etter ballet dro jeg med denne gjengen til IHOP for å spise pannekaker før vi så dro hjem. En koselig slutt på en fantastisk kveld. Takk til alle som bidro til å gjøre dette ballet helt uforglemmelig for meg. Kunne ikke gjort det uten disse tre. 

-Anny Kviseth

Ingen kommentarer

Skriv en ny KOMMENTAR

.

For KONTAKT:
annygk@live.no