Merry christmas!Har vært full rulle i denne juleuka her i USA. Har vært på 3 julefester hos andre og hadde julefest her hjemme i går. Så det har vært noe hele tiden.

Antrekket til den første julefesten.

Før den første festen, hjalp jeg til med matlaging. Her lagde jeg og noen andre spiselig julepynt! Oreo dekt med hvit sjokolade og en reese's + m&m's og annen pynt.

I går hadde vi julefest hjemme hos oss. Og jeg lagde grøt for hele familien! Tok nesten 2timer med røring før den ble ferdig(..)

26.desember er kjent som en stoor shoppingdag. Dagen hvor alle bytter inn gaver og shopper på salg. Vi var på IKEA i dag! Sååå artig! Følte meg bare så hjemme, for det var helt likt som IKEA hjemme.

Var også på shopping på senteret, hadde gavekort som jeg fikk i julegaver. Så da ble det ny thights fra Victoria's Secret, Leppestift fra Mac og t-skjorte fra Abercrombie and Fitch. Herlig!

Dette har for det meste vært julen min så langt. Hva har du gjort til nå i jula?

-Anny

Long time, no seeLokal tid 7:30pm

Hei!

Innså nettopp at det et en eeevighet siden jeg skrev her sist, og nå når der er juleferie har jeg så mye bedre tid!

For omtrent 3-4 uker siden så var det Thanksgiving her i USA! På morgenen til Thanksgiving, deltok jeg og vertsfamilien min og noen venner av familien på noe som heter Turkey Trot i Dallas. Det er en 5km lang runde som man kan velge å løpe eller gå. Jeg hadde tenkt til å løpe, men var forskjølet så fant ut at det ikke var en så veldig god ide.

Det var sååå mange folk der! OMG!

I hele området her hvor jeg bor (Dallas Forth Worth) har en populasjon på samme størrelse som hele Norge har tilsammen! 😱

Forrige helg var jeg på musikal i kirka to dager på rad. Nå tenker du sikkert "hvordan kan man ha en ordentlig musikal i kirka?", det skal jeg fortelle deg! Kirka er noe heeelt annet her i USA, minner egentlig mer om en konsertsal eller ett stort samfunnshus. Hva enn man kan kalle det. Her er noen bilder fra musikalen:

Og ja, de hadde ekte dyr på scenen!!

Den siste uken har jeg kun hatt skole å fokusert på. Hadde eksamen i 7 fag (!!!) så kan si at jeg var litt stressa. Men som de fleste vet, så er skolen her i USA superenkel for oss utvekslingsstudenter. Det er spesielt det på min skole. Har toppkarakter i hvert fag og fikk toppkarakter på alle eksamenene jeg hadde! selv om det er enkelt, så er jeg såå stolt over karakterene mine. For hjemme fikk jeg bare de gjennomsnittlige karakterene og var ikke en av de smarte.

Her er også et bilde av to av vennene jeg har fått her (venstre=Alex, høyre=Kady). Alle tok meg så varmt velkommen, jeg skjønner ikke hva jeg var så nervøs for.

Legger sikkert ut mer en annen dag, siden det er ferie og jeg faktisk har tid og noe å skrive om.

Snakkes senere! 😄

- Anny

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Januar 2016
Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits