hits

SPRING BREAKDa er det endelig ferie på meg også! Hjemme i Norge har dere vell allerede hatt vinterferie og snart er det vel påskeferie også.. I motsetning til det, så har jeg min første ferie siden juleferien! Akkurat nå er jeg så skolelei og trenger virkelig en ferie. Godt fortjent.
Skal du gjøre masse artig i ferien som de alltid gjør på film? Nei, ikke i nærheten engang. Jeg har null planer, mens vennene mine bare forlater meg for å dra til andre stater.. Været er også meldt til å være helt forferdelig, så om noen trenger meg så finner du meg i sofaen med Netflix mest sannsynlig.

HERREGUD! Tiden går alt for fort! Jeg har allerede vært her i omtrent 7 måneder og har bare rundt 3 igjen. Jeg til og med allerede fått antatt hjemreisedato. 7.-9. Juni skal jeg reise hjem til gamlelandet. Men før det er det masse som skjer; prom, graduation, 18års bursdag, skal til verdens største Casino, Arkansas tur med Emilie osv osv. Så dette blir noen bra siste måneder.
Husker så de fæle følelsene jeg hadde for å si hade til folk hjemme i Norge før jeg skulle dra, nå har jeg de samme følelsene for å dra hjem igjen. Har fått så mange fantastiske venner her og en andre familie som jeg virkelig ikke har lyst til å forlate. Men jeg kommer nå tilbake om ikke alt for lenge og da møter jeg alle sammen igjen. Gleder meg allerede.

For øyeblikket har jeg ikke noe mer å informere om, kanskje jeg kommer med noe nytt i løpet av spring break. We?ll see. Er det noe spesielt du vil at jeg skal skrive om som har med utveksling å gjøre, så fyr løs i kommentarfeltet.

 

-Anny Kviseth

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Januar 2016
Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no