hits

De siste ukeneHei! 

Har de siste ukene vært veldig dårlig på å oppdatere bloggen. Har hatt masse å gjøre og mange bilder til dere. Siden forrige gang har jeg vært på fotballkamp, mum-making-party, homecoming og hele denne uken har jeg vært hjemme fra skolen og syk.


Første ting på agendaen var fotballkamp 12. september! nei, ikke amerikansk fotball, vanlig fotball. FC Dallas vs. NYC! Ene vertsmora her jobber for FC Dallas og visste at en av spillerne på NYC, Mix (Mikkel) Diskerud, spilte tidligere på Rosenborg i Norge. Hun hadde snakket med han så vi fikk møte han! Rosenborg er Emilies (en annen utvekslingsstudent fra Norge) favorittlag, jeg heier ikke på de, men de er jo fra Trondheim så det var fortsatt veldig tøft!Emilie og Meg måtte jo ta en selfie sammen i løpet av kvelden!

Emilie hadde på seg en rosenborg T-skjorte og fikk den signert av han! 

Så gikk det en skoleuke til med ingenting spennende, bare skole. Da helgen kom var det første på fredagen Mum-making-PARTY, hos en av vertsmødrene, og alle utvekslingsstudentene (som var jenter) kunne komme om de ville. Om du ikke vet hva en Mum er, så er det en stor tradisjon i Texas til homecoming. Alle jentene har den på seg på skolen siste skoledag i homecoming uka. Det er vanskelig å beskrive hva der er. Men slenger også med ett bilde! 

Jentene i utvekslingsgruppen min med hver sin egen, hjemmelagde mum! Ready and excited for homecoming week! 

Dagen etter dette, lørdag, skulle jeg på overnatting til Emilie. Det startet med en 3 timers tur, ja 3 timer, på WALMART! Vi gikk rundt og bare kikket på alt mulig og kjøpte masse god mat til kvelden. Da vi hadde vært der, møtte vi en annen utvekslingsstudent som bor med Emilie og en kompis av han, til middag før vi dro hjem igjen. Så brukte vi resten av kvelden på Netflix og på å spise cookies, chips og masse annet crap som vi kjøpte på Walmart! Utrolig at vi ikke la på oss 10kg der og da! Natten kom og vi sovnet rundt kl 1-2 tror jeg. Dagen etter dro jeg hjem i 12 tida fordi Emilie skulle også på kjøretime. 

Utover kvelden på søndag begynte jeg å føle meg helt forferdelig og fikk feber. Jeg var syk.. Sikkert etter temperaturforskjellen mellom utendørs og inne, pga alle i amerika blaster Air Condition hele tiden! Dette varte gjennom hele uken her og jeg gikk glipp av homecoming paraden og fotballkampen, veldig synd egentlig... Men heldigvis ble jeg frisk til dansen i går! Så da var det på med sminke, kjole og hele pakka! Før dansen tok vertsforeldrene mine meg ned til et vann for å ta bilder. Tok dessverre ikke noe bilder i det heletatt på homecoming dansen.. Tok et bilde med en utvekslingsstudent fra Finland da, kjempekoselig å møte henne, har ikke møtt henne før i går kveld. 
Hvertfall, her er bildene fra i går:

meg og vertsmor :)

Jeg og den finske utvekslingsstudenten, Elina ♥ Ble litt dårlig kvalitet fordi det ble først sendt gjennom melding, før jeg måtte sende det til meg selv på facebook, og når man sender gjennom facebook så vet alle at kvaliteten på bilder blir dårligere..

Det var alt for denne gang! 
Blogges♥

-Anny

Weekend in MarylandFra torsdag til søndag tok vertsfamilien min meg med til MARYLAND! Der besøkte vi noen familievenner og hadde en hel dag i Washington DC. På fredag dro vi på sightseeing rundt i området i Baltimore, det var så utrolig mye fint å se!
Alt der var bare helt fantastisk! Her er en bildekollasj fra Baltimore: 

Hvor fint er ikke disse plassene?! OMG! Var så mange plasser og lærte masse om historien til den plassen. Jeg brydde meg tilogmed om å høre på hva de som viste oss rundt fortalte ;-)

Så kom vi hjem igjen til hvor vi bodde mens vi var der for å slappe av og gjøre oss klar til en dag i Washington DC! Vi måtte kjøre i 1,5 time den lørdagen for å komme oss inn til byen, så vi måtte våkne 6:30 på morgenen (!!!!!). Men til slutt kom vi oss fram og var klar for en dag i storbyen. Samme som i Baltimore så var det utrolig mye å se og lære! Masse historie og fantastiske opplevelser! Disse dagene kommer jeg til å huske leeenge for å si det sånn. 

Så mye å oppleve og vi rakk alt på en dag, wow. Gikk ca 3mil til sammen den dagen tror jeg. Det er ganske masse det. Det er fortsatt masse igjen å se i den byen, så jeg skal definetivt tilbake engang. En helt fantastisk by! Så glad for at vertsfamilien min ville ta meg med dit for å oppleve alt dette. 

Slenger med en liten video av alt jeg så og opplevde: 

-Annygk
Har du noen spørsmål om utveksling eller noe sånt? Spør meg i kommentarfeltet, så svarer jeg deg i neste innlegg.
Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Januar 2016
Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no