indoor ice skatingI går hadde jeg min første opplevelse på en innendørs skøyte bane! Ei venninne av meg her i USA (Abi) spurte meg om jeg ville være med på skøyter tidligere- Selvfølgelig vil jeg være med! Der var vi i rundt 2 timer og hadde det kjempeartig, følte at det faktisk var vinter liksom. 

Her er skøyteplassen vi var på! Tror plassen het "Dr Pepper Arena". Min favorittbrus!!!

meg og Abi 

Dette var faktisk første gang vi var sammen utenfor skolen. Har bare møttes på skolen fram til nå, så vi hadde det kjempeartig i dag! Hun er en av mine beste venner her i USA og vi har det kjempeartig sammen når vi møtes. 

Har ingenting å gjøre dagene i uka her, fordi jeg er hjemme alene hele tiden fordi vertsforeldrene mine er på jobb. Så kjempekoselig at hun hadde lyst til å finne på noe.

Q: Har du gjort noe gøy i jula da?
-Anny

Merry christmas!Har vært full rulle i denne juleuka her i USA. Har vært på 3 julefester hos andre og hadde julefest her hjemme i går. Så det har vært noe hele tiden.

Antrekket til den første julefesten.

Før den første festen, hjalp jeg til med matlaging. Her lagde jeg og noen andre spiselig julepynt! Oreo dekt med hvit sjokolade og en reese's + m&m's og annen pynt.

I går hadde vi julefest hjemme hos oss. Og jeg lagde grøt for hele familien! Tok nesten 2timer med røring før den ble ferdig(..)

26.desember er kjent som en stoor shoppingdag. Dagen hvor alle bytter inn gaver og shopper på salg. Vi var på IKEA i dag! Sååå artig! Følte meg bare så hjemme, for det var helt likt som IKEA hjemme.

Var også på shopping på senteret, hadde gavekort som jeg fikk i julegaver. Så da ble det ny thights fra Victoria's Secret, Leppestift fra Mac og t-skjorte fra Abercrombie and Fitch. Herlig!

Dette har for det meste vært julen min så langt. Hva har du gjort til nå i jula?

-Anny

slumber party!Lokal tid 8:30pm 

Hei hei!

I går var jeg hjemme alene, så jeg inviterte Emilie (min gode venn her fra Norge) over på overnatting. Hun kom over tidlig på morgenen så vi hadde hele dagen sammen. Etter å ha vært hjemme og sett en del på Gossip Girl begynte vi å tenke "Hvor langt er det herfra til Walmart??", begge tok fram telefonen og sjekket kartet. Det var ca 5min med bil, så vi fant ut "hhmm, kanskje vi kan ta syklene og sykle en tur til Walmart?". JAA, god ide! Hadde jo ikke akkurat så mye annet å gjøre for å si det sånn. På turen dit fant vi en syykt koselig park som vi fant ut at vi tok oss pause i på tilbakeveien. 

Og ja, det var 19 grader! Ble 21 senere på dagen også! Sommer i desember!  
Vi kjøpte oss is (+ en skje) på Walmart og spiste den i parken på tilbakeveien. Utrolig koselig og en fantastisk ting å bruke dagen på når man har ferie. På hele turen, til/på/fra Walmart brukte vi over 2timer. Tidligere en gang brukte vi to over 3 timen KUN på Walmart... Heh

Noen timer etter vi kom hjem fra sykkelturen vår bestemte vi oss for å bestille vår første pizza fra Domino´s pizza. Og i nederste venstre hjørne på bildet, er det bildet av en sykt tøff ting som Dominos har. Man kan følge med på produksjonen av pizzaen din. Det oppdateres når den er i ovnen, lages og er på vei og alt mulig! Utrolig artig egentlig (eller er det bare vi to som syns det?) og det tok faktisk bare rundt 25min før vi fikk pizzaen fra da vi bestilte den. 

På kvelden etter det hadde blitt mørkt tok jeg med Emilie på en liten rundtur i nabolaget mitt for å se på all julepynten. Her er hvertfall to hus fra gaten min:

Det er serr helt AMAZING i virkeligheten! Man får ikke fram hvor fantastisk det er på bilde, det er bare noe man må se med egne øyne liksom.

Kvelden gikk som normalt og måtte jo til slutt legge oss, fordi vi måtte våkne 5:40am! OMG! Holdt på å dø når jeg måtte komme meg opp av senga så tidlig... Emilie ble hentet ganske tidlig i dag (siden jeg skulle være med vertsmor og være barnevakt og hun hadde ikke tid til å være med oss), så hun ble hentet i 10 tiden mens vi var på et senter nærme hvor hun bor. 

Så ja, det var overnattingen vår. Håper bildene var bra, prøvde mitt beste på å ta en del bilder. Skal ta masse bilder i løpet av jula, skal på første julefest med familien i morgen, så det skal nok bli artig det ja. 

Hva skal du gjøre i julen?
-Anny 

Long time, no seeLokal tid 7:30pm

Hei!

Innså nettopp at det et en eeevighet siden jeg skrev her sist, og nå når der er juleferie har jeg så mye bedre tid!

For omtrent 3-4 uker siden så var det Thanksgiving her i USA! På morgenen til Thanksgiving, deltok jeg og vertsfamilien min og noen venner av familien på noe som heter Turkey Trot i Dallas. Det er en 5km lang runde som man kan velge å løpe eller gå. Jeg hadde tenkt til å løpe, men var forskjølet så fant ut at det ikke var en så veldig god ide.

Det var sååå mange folk der! OMG!

I hele området her hvor jeg bor (Dallas Forth Worth) har en populasjon på samme størrelse som hele Norge har tilsammen! 😱

Forrige helg var jeg på musikal i kirka to dager på rad. Nå tenker du sikkert "hvordan kan man ha en ordentlig musikal i kirka?", det skal jeg fortelle deg! Kirka er noe heeelt annet her i USA, minner egentlig mer om en konsertsal eller ett stort samfunnshus. Hva enn man kan kalle det. Her er noen bilder fra musikalen:

Og ja, de hadde ekte dyr på scenen!!

Den siste uken har jeg kun hatt skole å fokusert på. Hadde eksamen i 7 fag (!!!) så kan si at jeg var litt stressa. Men som de fleste vet, så er skolen her i USA superenkel for oss utvekslingsstudenter. Det er spesielt det på min skole. Har toppkarakter i hvert fag og fikk toppkarakter på alle eksamenene jeg hadde! selv om det er enkelt, så er jeg såå stolt over karakterene mine. For hjemme fikk jeg bare de gjennomsnittlige karakterene og var ikke en av de smarte.

Her er også et bilde av to av vennene jeg har fått her (venstre=Alex, høyre=Kady). Alle tok meg så varmt velkommen, jeg skjønner ikke hva jeg var så nervøs for.

Legger sikkert ut mer en annen dag, siden det er ferie og jeg faktisk har tid og noe å skrive om.

Snakkes senere! 😄

- Anny

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Januar 2016
Hei! Jeg er Anny Kviseth. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om mitt utvekslingsår 2015/2016.

For KONTAKT:
annygk@live.no
hits